Kérdése van? Hívjon minket bizalommal! +36206208253

 

Egyedi céges asztalinaptár 53 hetes
Egyedi céges asztalinaptár 53 hetes
4 064 Ft

Egyedi céges asztalinaptár 53 hetes

Egyedi céges asztalinaptár 53 hetes
Egyedi céges asztalinaptár 53 hetes
Egyedi céges asztalinaptár 53 hetes
Egyedi céges asztalinaptár 53 hetes

365 nap reklám az ügyfeled asztalán!

53 hét, 53 lehetőség arra, hogy az év minden pillanatát kihasználva népszerűsítsd vállalkozásodat. Minden héthez egyedi, inspiráló reklámfotó társul, melyek nem csupán vizuális élményt nyújtanak, de emlékeztetnek is arra, miért a Te Céged a legjobb.

Az egyedi céges asztalinaptár borítója magában hordozza a minőséget és a vállalkozásod arculatát. 

Használd az asztalodon vagy ajándékozd meg ügyfeleidet, partnereidet egy olyan eszközzel, mely nem csupán egy naptár, hanem az összekapcsolódás és a siker szimbóluma.

 

Naptár méret: 320x150mm
Terjedelem: 54 oldal, 27 lap (53 hét + borító)
Papír: 120 g digitális műnyomó
Nyomás: 2 oldalon színes nyomással
Kötészet: fejben spirálozva
Egyéb: asztali tartó fehér kartonból

 

Az egyedi céges asztalinaptár ára:

10-50 db 3200 Ft + ÁFA/db
51-100 db 2600 Ft + ÁFA/db
101-300 db 2200 Ft + ÁFA/db

300 db felett kérje egyedi ajánlatunkat.

Az egyedi céges asztalinaptár megtervezéséhez kérd grafikai segédletünket és tölts fel a naptár oldalait, vagy bízd grafikusainkra a tervezést. Tapasztalt kollégáink céged arculatához igazítják a naptár kinézetét.

Ha kérdésed van, vedd fel kollégáinkkal a kapcsolatot az info@ajandek-gyar.hu címen vagy a +36-20-620-8253-as telefonon.

4 064 Ft
Mennyiségi kedvezmény
50+  db
-762 Ft/db
3 302 Ft/db
100+  db
-1 270 Ft/db
2 794 Ft/db
Részletek

Egyedi céges asztaliaptárak: Egyedi és Hatékony Módja a Vállalkozásod Népszerűsítésének

A cégvezetők mindig keresik azokat az innovatív megoldásokat, amelyek elősegítik vállalkozásuk sikerét és növekedését. Egy egyedi céges naptár nem csupán praktikus eszköz, hanem hatékony módja is annak, hogy kiemeld vállalkozásodat, erősítsd ügyfélkapcsolataidat és megháláld partnereid hűségét.

Miért érdemes egy cégnek saját egyedi céges asztalinaptárat készíteni?

Márkaismertség növelése: Egyedi céges asztalinaptárokkal a cég logója, szlogenje és egyéb azonosító elemei folyamatosan jelen lehetnek az ügyfelek és partnerek mindennapjaiban. Ezáltal fokozhatod a márkaismertséget és emlékezetessé teszed a vállalkozásodat.

Kreatív kibontakozás: A saját egyedi céges asztalinaptár lehetőséget nyújt a kreatív kibontakozásra. Hangulatos képek, inspiráló idézetek és vállalkozásod értékeit tükröző grafikák segítségével egyedi hangulatot teremthetsz, ami emlékezetessé teszi a naptárat.

Ügyfélhűség megerősítése: Az ügyfeleknek és partnereknek ajándékozott naptárak kifejezik a háládat és értékelésedet. Ezáltal erősíted az ügyfélhűséget és segítesz megőrizni a hosszú távú üzleti kapcsolatokat.

Milyen célokra használhatók az egyedi céges asztalinaptárak?

Üzleti ajándék: Az egyedi céges asztalinaptár tökéletes ajándék partner cégeknek, ügyfeleknek és alkalmazottaknak egyaránt. Személyes érintettségével és hasznosságával hozzájárul a pozitív üzleti kapcsolatokhoz.

Marketing eszköz: Az egyedi céges asztalinaptárak hatékony marketingeszközként is használhatók. Megjelenhetnek benne a legfontosabb események, új termékek vagy szolgáltatások bevezetése, és ezáltal szubtilis módon hirdetheted a vállalkozásodat.

Munkahelyi szervezés: Az alkalmazottak is hasznot húzhatnak a céges naptárból a hatékony munkahelyi szervezés és időbeosztás terén. Fontos dátumok, határidők és események könnyen áttekinthetőek lesznek.

Az egyedi céges asztalinaptárak tehát nem csak praktikusak, hanem sokoldalú eszközök is, amelyek segíthetnek növelni a márkaismertséget, erősíteni az ügyfélkapcsolatokat és pozitív képet sugározni a vállalkozásodról.

Adatok
Cikkszám
AGY943615
Min. rendelhető mennyiség
10 db
Vélemények