Kérdése van? Hívjon minket bizalommal! +36206208253

 

Mini Kirakó Kémcsőben

Mini Kirakó/puzzle Kémcsőben
Mini Kirakó/puzzle Kémcsőben
Mini Kirakó/puzzle Kémcsőben
Mini Kirakó/puzzle Kémcsőben
Mini Kirakó/puzzle Kémcsőben
Mini Kirakó/puzzle Kémcsőben
Mini Kirakó/puzzle Kémcsőben

Szeretnénk bemutatni nektek a legújabb termékünket, a mini kirakót ami kreatív időtöltést biztosít gyerekenek és felnőtteknek is egyaránt. Ezen a kis méretű, de annál nagyobb szórakozást nyújtó játékon keresztül fejlesztheti a kézügyességét, a kreativitását és a koncentrációs képességét.

Ami a legfontosabb, hogy a megrendelő által biztosított fotóval, grafikával vagy szöveggel tudjuk elkészíteni. Legyen az a településfotó, turisztikai attrakció vagy akár céges promóciós üzenet.

A mini kirakót kicsi méretének, és praktikus csomagolásának köszönhetően bárhová magával viheti, így bármikor eltöltheti az időt szórakoztató játékkal. Az 56 darab kirakósrész, erős falú műanyag kémcsőbe van zárva, amit gravírozott alumínium kupakkal zárunk le, így könnyen tárolható és szállítható. Minden kirakó kihívást jelent, és garantáltan fenntartja az érdeklődését.

Ne habozzon, és rendelje meg még ma a saját mini kirakóját, amihez egyedi 30 kémcső tárolására alkalmas displayt adunk első rendeléséhez.

Részletek

A kirakó színes digitális nyomással készül, ami egy víztiszta műanyag kémcsőbe van belehelyezve. A kirakón bármilyen grafika, fotó vagy szöveg elhelyezhető. A kémcsőre öntapadó címkét helyezünk, ami szintén testreszabható. A fém zárókupakon egyedi gravírozás helyezhető el, amit az ár már tartalmaz. Az első rendelésnél lézervágott fa displayt biztosítunk ingyenesen, amelybe 30 db kémcső helyezhető el!

A termék ára:
50-200 db rendelés esetén - 1000 Ft + ÁFA/db
200 db feletti rendelésnél - 900 Ft + ÁFA/db

A termék paraméterei:
Mérete: 10x10 cm
Puzzle darabok száma: 56 db
Anyaga: karton
Nyomás: színes digitális, fóliázva
Csomagolás: műanyag kémcsőben, matricázva, fém gravírozott kupakkal

 

A grafikai tervek készítése minden termékünknél ingyenes! Ez magában foglalja a legelső tervezést és 2 módosítást, ezek után 5000 Ft+áfa/óra tervezési díjat számolunk fel.

Amennyiben a termékünk elnyerte tetszését, úgy várjuk megrendelését az alábbi elérhetőségeken:
Telefon: 06-20-567-7273
E-mail: ertekesites@ajandek-gyar.hu

 

Tekintse meg a többi turisztikai termékünket is! Kattintson ide!

Adatok
Cikkszám
TUR001
Min. rendelhető mennyiség
50 db
Vélemények